GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN OLIJFBLAD EN EXTRACT

olives_olive_branch_mediterranean

De gezondheid principes van OLIJFBLAD:

Hydroxytyrosol > Fenolische antioxidant die helpt beschermen tegen de afbraak van lichaamscellen tegen oxidatieve aanvallen die ernstige ziekten kunnen veroorzaken, zoals Parkinson, Alzheimer, kanker en hartinfarcten. Beschermt uw hart door LDL-oxidatie (cholesterol) te verminderen.

Tyrosol > Een natuurlijke afweer van uw lichaam. Het neutraliseert vrije radicalen die tumoren kunnen veroorzaken en gezonde cellen kunnen transformeren in kankercellen.

Oleocanthal > Het olijfboomextractpoeder bevat 3,4% oleocanthal, de nieuwste trend op het gebied van polyfenolen. Deze antioxidanten zijn een krachtig bestanddeel dat kankercellen snel doodt. Lees dit artikel voor meer informatie.

Oleuropeine > Geëxtraheerd uit de bladeren van de olijfboom, kalmeert het hoge bloeddruk en heeft het natuurlijke ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen.

Flavonoïden > Versterken uw lichaam tegen hart- en vaatziekten en helpen ook om de natuurlijke afweereigenschappen te versterken.

Vanillezuur en kaneelzuur > Versterken uw lichaam en hebben antiseptische en schimmelwerende eigenschappen (helpen bij het bestrijden van infecties en het elimineren van sommige schimmels).

Cafeïnezuur > Geeft je lichaam een ​​boost en helpt cellen te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en vitamine E die in water oplosbaar is. Het cafeïnezuur heeft ontstekingsremmende en antimutagene eigenschappen.

Mineralen > Breng de darmflora in evenwicht en faciliteer een optimale stofwisseling van de eigenschappen van het lichaam.

Vitaminen > A, B1, PP, C, D, E en K.

 

DISCLAIMER:  De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact