DIT NATUURLIJKE ANTIVIRALE MIDDEL WERKT OP 5 VERSCHILLENDE MANIEREN TEGEN EEN BREED SPECTRUM AAN VIRUSSEN

Olive Branch with olives and leaves

Om te begrijpen hoe dit natuurlijke antivirale middel voor bijna iedereen met een virusinfectie hoop en verbetering kan brengen, moet men een beetje weten hoe virussen werken.

Hoe werken virussen?

Een virus leeft niet zoals we het leven begrijpen. Buiten een gastheer is het slechts een stukje DNA of RNA (genetisch materiaal dat de identiteit en functie van levende cellen regelt), meestal omgeven door een eiwitmantel. Het kan zichzelf niet verplaatsen, verdelen of iets doen.

Een virus komt uw lichaam binnen via een snee, slijmvlies (mond enz.), insectenbeet enz., en beweegt met lichaamsvloeistoffen totdat het ofwel wordt ontdekt door uw immuunsysteem en wordt vernietigd of een type cel tegenkomt waaraan het zich kan hechten .

Verschillende cellen hebben verschillende receptoren die zich hechten aan eiwitten en andere stoffen die ze nodig hebben, en de virusmantel lijkt op deze eiwitten.

Hoe blokkeert olijfblad extract (oleuropeïne) dit proces?

Virusinfectie is een zeer ingewikkeld proces dat de meest complexe interne celfuncties verstoort. Dit proces stoppen is net zo ingewikkeld en met door de mens gemaakte chemicaliën zeer gevaarlijk.

Een natuurlijk antiviraal middel zoals olijfblad extract doet het op wonderbaarlijke wijze zonder enig gevaar voor de menselijke cellen. Dit is op zich al een prestatie die het huidige menselijke begrip te boven gaat.

Onderzoekers van het farmaceutische bedrijf Upjohn rapporteerden de volgende antivirale effecten (in eenvoudiger bewoordingen) met behulp van olijfblad ingrediënten in laboratoriumexperimenten in levend weefsel.

Het had antivirale activiteit tegen elk virus waarop het werd getest en werkt als volgt:

  • Dringt door in gastheercellen en blokkeert virale replicatie
  • Het verstoort de productie door het virus van de eiwitten die het nodig heeft. (Interferentie met het kapen van uw celfunctie door het virus)
  • Inactiveert de virussen, waardoor hun migratie uit geïnfecteerde cellen en hun verbinding met celmembranen wordt voorkomen
  • Stopt de productie van protease en reverse transcriptase door een retrovirus – enzymen die een retrovirus zoals HIV gebruikt om het RNA van een gezonde cel te veranderen
  • Stimuleert de reactie van het menselijk immuunsysteem (om ze te vernietigen)

Kortom, ingrediënten van olijfblad extract blokkeren de levenscyclus van een virus, stoppen de vermenigvuldiging en roepen vervolgens immuuncellen op om het te vernietigen.

Het zal dit waarschijnlijk in meer of mindere mate doen bij elke virale infectie, en biedt dus veel hoop aan degenen die infecties willen voorkomen of degenen die hulp nodig hebben bij de bestrijding ervan.

 

DISCLAIMER:  De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact