NATUURLIJKE ANTISCHIMMEL – en andere casussen van gebruikers van olijfblad

We hebben in de loop der jaren hartverwarmende feedback gekregen over het natuurlijke antischimmel- en andere gebruik van Olijfblad. Hier zijn een paar gevallen.

 • Darmpijn
  Een extatische heer ‘belde ons kantoor en zei dat hij voor het eerst in drie jaar geen pijn meer in zijn darmen had na het innemen van onze olijfblad tinctuur.
  Hij had darmkanker overleefd en had sindsdien pijn.
  Ik was heel blij met zijn nieuws, maar voorzichtigheidshalve vroeg ik hem hoe hij wist dat het kanker was. Hij vertelde me dat de helft van zijn dikke darm was verwijderd en dat hij een kruidkundige was.
  Ik heb een paar maanden later met hem overlegd om erachter te komen hoe het met hem ging (een beetje bang dat de pijn misschien teruggekomen is, waardoor onze aanvankelijke vreugde ongegrond was).
  Hij was nog steeds pijnvrij en prees de deugden van Olijfblad.
  Ik vermoed dat hij last had gehad van Candida door een antibiotica behandeling na zijn operatie en de natuurlijke schimmelwerende eigenschappen van Olijfblad hadden hem geholpen dit te overwinnen.
 • Geïnfecteerde speekselklier
  Een distributeur van haarverzorgingsproducten belde op een dag om te vragen of hij Olijfblad mocht distribueren.
  Het lijkt erop dat hij werd geplaagd door infecties in zijn speekselklieren. Een in zijn wang was verwijderd omdat geen antibiotica de infectie had kunnen doden. Later was de klier onder zijn tong opgezwollen en opnieuw kon geen enkele hoeveelheid antibiotica de infectie vernietigen.
  Als laatste redmiddel en uiterst moedeloos (een operatie om het te verwijderen was al gepland) ging hij naar een homeopaat die onze olijfblad tinctuur had voorgeschreven, met instructies om 30 druppels in een beetje water rond zijn mond te spoelen gedurende een paar minuten drie keer per dag.
  Tot zijn verbazing nam binnen enkele dagen de zwelling af en was er geen operatie nodig. Ik wist dat het verhaal oprecht was, want hij plaatste een grote bestelling en begon dit natuurlijke antischimmelmiddel binnen een paar weken te verspreiden.
 • Angina
  Een homeopaat/natuurgeneeskundige die geïnformeerd was over onze olijfblad tinctuur, zou het regelmatig aan patiënten voorschrijven.
  Op mijn verzoek om feedback vertelde ze me over een patiënt die naar het ziekenhuis moest voor een tweede hartinfarct. De eerste was er niet in geslaagd een kransslagader voldoende te openen.
  Nadat hij de olijfblad tinctuur had ingenomen, werd de procedure geannuleerd omdat hij zo verbeterd was dat het niet meer nodig was – de angina pijn was verdwenen.

 

Een laatste woord over huisdieren:
Een dame die gezondheidsproducten promootte, was een kattenliefhebber. Ze nam zwerfdieren van de straat op en had een groot aantal in huis.
Op een dag confronteerde ze me ermee dat olijfblad tinctuur het leven van haar kat had gered. Het was een zwerfdier dat van de straat was gehaald en extreem mager en ziek was.
Nadat ze het kleine doses olijfblad tinctuur had gegeven, herstelde het wonderbaarlijk en ze gaf het nu aan alle nieuwe zwerfdieren die ze opnam als een soort natuurlijke antischimmel-, antibacteriële en parasitaire behandeling.
Ik kon geloven wat ze zei, want ik had het zien werken bij onze kat.

Het had ontstekingen en zweren in de mond ontwikkeld waardoor het niet kon eten. Ik bracht het naar de dierenarts voor behandeling met dure medicijnen en na ongeveer zes maanden kwam hetzelfde probleem terug.
Ik besloot het zelf te behandelen met olijfblad tinctuur, wat net zo effectief bleek te werken.
Het probleem kwam na ongeveer zes maanden weer terug, daarna herhaaldelijk, elke keer iets eerder dan voorheen en ik bleef het behandelen met het olijfblad.

De kat was nu oud en ik bracht hem terug naar de dierenarts die zei dat hij FAIDS had, oftewel kattenaids. Omdat het een mannetje was, ging het regelmatig op pad om de katers uit de buurt te bestrijden en had hij deze katachtige vorm van aids opgelopen die zijn immuunsysteem had uitgeput.
Omdat er geen genezing was, kon het alleen redelijk comfortabel worden gehouden met veel medicatie, waaronder cortison, totdat het stierf.
Het olijfblad had zijn levensduur ruim een ​​jaar verlengd in redelijk goede gezondheid, maar uiteindelijk was het bezweken aan de infectie en helaas besloot ik het te laten gaan.
Dit toonde wel aan dat olijfblad een sterk natuurlijk antischimmelmiddel is, zelfs tegen onmogelijke verwachtingen in.

 

DISCLAIMER:  De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact