OLIJFBLAD is een natuurlijke antibacteriële stof met verstrekkende voordelen

Slechte_Darmflora

Het natuurlijke antibacteriële olijfblad heeft zich bewezen in een breed scala aan toepassingen. Het breekt letterlijk een gat in de celwand van de bacteriën waardoor de inhoud eruit kan lekken en vernietigd wordt.

Eerste verdedigingslinie – je gevoel

Alleen al in onze darmen hebben mensen meer dan 500 verschillende soorten en ongeveer 10 biljoen bacteriën.

Sommige hiervan zijn essentieel voor ons voortbestaan, en andere kunnen ons schaden als ze te talrijk worden.

Vaker wel dan niet, is de algemene achteruitgang van de gezondheid die tot een overvloed aan ziekten leidt, terug te voeren op de darmen.

Slechte voeding, antibiotica, conserveermiddelen, bepaalde medicijnen of stress kunnen een “klimaat” in onze darmen vernietigen of veroorzaken dat ongunstig is voor de nuttige bacteriën die we nodig hebben om te leven.

Een overgroei van schadelijke (pathogene) bacteriën, gisten en andere organismen is het gevolg.

Deze consumeren voedsel en vergiftigen ons met hun giftige afvalproducten, of worden parasitair en beginnen te leven van de cellen van onze darmwand.

Dit leidt tot meerdere darm- en andere problemen en veroorzaakt een aanslag op ons immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen andere ziekteverwekkers waarmee we in contact komen, afneemt.

Olijfblad, een natuurlijk antibiotica?

Olijfblad heeft een verbazingwekkende eigenschap ongeëvenaard door de moderne geneeskunde.

Olijfblad kan een breed scala aan schadelijke bacteriën, schimmels en gisten remmen of vernietigen, terwijl nuttige bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen.

Dit is gevonden in verschillende experimenten, waarvan sommige thuis kunnen worden gedaan.

Door bijvoorbeeld olijfblad extract toe te voegen aan een reeks verschillende yoghurtculturen, kan worden gezien dat de vorming van yoghurt niet wordt belemmerd, wat betekent dat de bacteriën die in de cultuur worden gebruikt, niet zijn geschaad.

Jacqueline Wildish BA, DIP. BCNH (VK), MBANT, stelt in haar artikel “Gut and Psychology” dat “maar liefst 70% van het immuunsysteem van het lichaam geconcentreerd is in de darm”.

Het genezende, anti microbiële en zuiverende effect van olijfblad in de darm kan niet genoeg worden benadrukt.

Samen met een goede probiotische formule en een gezonde voeding kan olijfblad veel doen om een ​​geïnfecteerde, beschadigde darm te herstellen en wonderen te verrichten op het gebied van specifieke klachten en algemene gezondheid.

Natuurlijk antibacterieel versus superbacteriën

Een groot probleem met bacteriën is dat ze muteren.

Antibiotica die ooit zeer effectief waren, worden ineffectief als bacteriën muteren en er resistentie tegen ontwikkelen.

Sommige bacteriestammen zijn een groot probleem geworden in ziekenhuizen waar ze antibiotica resistent zijn geworden. Het zijn nu “superbugs” en kunnen dodelijk zijn voor patiënten die om andere redenen naar het ziekenhuis komen.

Een voorbeeld is MRSA (Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus), een veel voorkomende bacterie die resistent is geworden tegen de meeste antibiotica.

Natuurlijke antibacteriële stoffen zijn niet gemakkelijk voor bacteriën om resistent tegen te worden. Omdat natuurlijke antibacteriële kruiden meestal zijn samengesteld uit een aantal complexe stoffen die allemaal samenwerken om een ​​resultaat te produceren, is het voor eenvoudige bacteriën niet mogelijk om eromheen te muteren.

Olijfbladeren zijn al duizenden jaren bestand tegen bacteriële aanvallen op zichzelf, wat een goede indicator is voor deze eigenschap.

De actieve ingrediënten (waaronder oleuropeïne) van deze natuurlijke antibacteriële stof breken de celwanden van een groot aantal pathogene bacteriën af en vernietigen ze.

Een van de beste natuurlijke verkoudheids- en griepremedies en olijfblad is ook een natuurlijke remedie voor sinusitis.

Vaak wordt een bacteriële sinusitis gecompliceerd door andere bacteriën die niet worden gedood door de medicatie die voor de eerste wordt gebruikt. Deze onderliggende infectie veroorzaakt terugkerende aanvallen van sinusitis.

Dezelfde bacteriën kunnen ook verantwoordelijk zijn voor chronische bronchitis en de schade die ze veroorzaken kan leiden tot infecties door weer andere die longontsteking veroorzaken.

Wat gebruikers van olijfblad zeggen over deze natuurlijke antibacteriële stof

We hebben feedback gekregen over chronische sinusitis, verkoudheid en griep, longinfecties, diarree en vele andere bacteriële infecties. Hieronder volgen fragmenten uit ontvangen schriftelijke getuigenissen. (Namen zijn gewijzigd).

 • “Ik wil u feliciteren met een uitstekend product.
  Aan het begin van de winter van dit jaar kwam ik uw product tegen bij een apotheek en besloot het te proberen.
  Met twee kleine meisjes en met de winter voor de boeg, was ik bereid om naar de dokter te gaan een paar keer met zieke kinderen, dus ik had niets te verliezen.
  De hele winter gebruikte ik olijfbladextract voor mijn kinderen, mezelf en mijn vrouw. Het resultaat was dat we niet één keer naar de dokter gingen voor een verkoudheid, griep of iets anders! Dit spul werkt echt!!
  Sindsdien is mijn schoonvader, die een ernstige longziekte heeft, begonnen met uw product en het is enorm verbeterd. Hij overtuigde op zijn beurt zijn 85-jarige moeder om het te proberen – alweer een succesverhaal. Mijn schoonmoeder heeft bijna iedereen op haar werk overtuigd om het product te gaan gebruiken en een paar van mijn collega’s hebben het ook geprobeerd.
  Olijfblad heeft een vaste plek gevonden in mijn huis en vele anderen!” Jan Petersen.
   
 • “…Ik wil ook vermelden dat mijn zoon Andrew (5 jaar) in de winter echt problemen heeft met zijn borst.
  Als ik dat kleine hoesttje hoor opkomen, geef ik hem ‘s avonds drie druppels olijfbladextract gedurende drie dagen en je zult niet geloven dat ik geen probleem meer heb.
  Hij lijkt dit ook elke keer te krijgen als we een seizoenswisseling hebben, maar ik geloof niet dat het het beste is om hem op allergie medicatie te houden, aangezien zijn immuunsysteem dan niet de kans krijgt om terug te vechten.
  Liever Olijfblad om zijn systeem een ​​boost te geven en daarna zijn systeem op eigen kracht terug te laten vechten…” Mevrouw Samantha Willems
   
 • Een fitness- en bodybuilding-professional die we kenden, gebruikte kleine doses olijfblad tinctuur als een natuurlijke remedie voor sinusitis.
  Als hij er voor langere tijd mee stopte, zou zijn chronische toestand terugkeren.
  Ik vermoed dat iets de ophoping van slijm in zijn sinussen veroorzaakte waardoor de infectie terugkeerde, maar afgezien van het volgen van een antibioticakuur die zijn immuniteit verder zou verlagen, was het natuurlijke antibacteriële olijfblad extract het enige dat het weg kon houden.

 

DISCLAIMER:  De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact