Olijfblad Producten

Waarom is het olijfblad speciaal?

De bladeren van olijfbomen bevatten verbindingen die mens en dier beschermen tegen parasieten en ziekten, en onderzoek wijst uit dat deze verbindingen ook enkele van de meest krachtige plantaardige antioxidanten bevat die tot nu toe bekend zijn.

Van sommige olijfbomen wordt aangenomen dat ze duizenden jaren hebben overleefd, wat aantoont dat ze in staat zijn hun gezondheid te behouden en te beschermen.

Al meer dan 5000 jaar wordt olijfblad thee gedronken. Eeuwenlang werd het beschouwd als een kalmerende en koortsbestrijder in de regio’s rond de Middellandse Zee.

Tijdens de vroege negentiende-eeuwse oorlogen tussen Frankrijk en Spanje ontdekten Spaanse militaire medici inderdaad dat het grote opluchting was om troepen met hoge temperaturen een infusie van olijfbladeren te geven.

Een Franse chirurg (kolonel E. Pallas) ontdekte het “Spaanse geheim” toen hij in het Franse leger diende en gebruikte het met groot succes bij het behandelen van patiënten op de slagvelden van het Iberisch schiereiland.

Hoewel olijfblad thee en olijfblad extracten al millennia empirisch worden gebruikt, hebben Drs. Bioulquelot en Vintilesco identificeerden en beschreven het belangrijkste actieve bestanddeel (Oleuropein) in 1908. (CR Acad Sci 147: 533-535, 1908).

Sinds deze periode is er echter een grote hoeveelheid wetenschappelijke gegevens verzameld over het nut van olijfbladthee of andere olijfbladextracten, waaronder oleuropeïne en een nieuw ontdekt bestanddeel, oleanolzuur.

Leer meer over de voordelen van Olijfbladeren

DE VOORDELEN VAN OLIJFBLAD EN OLIJFBLAD EXTRACT

De voordelen van olijfblad vallen grofweg in drie categorieën, namelijk anti-microbiële (anti=tegen, [...]

Lees Meer
WAT ZIJN DE SPECIFIEKE VOORDELEN VAN OLIJFBLAD?

De voordelen van olijfblad vallen in de categorieën antimicrobieel (anti=tegen, microbe=micro-organisme), antioxidant [...]

Lees Meer
PRAKTISCHE TOEPASSING VAN DE VOORDELEN VAN OLIJFBLAD

Hieronder vindt u een lijst met typische alledaagse situaties waarin de voordelen [...]

Lees Meer
DIT NATUURLIJKE ANTIVIRALE MIDDEL WERKT OP 5 VERSCHILLENDE MANIEREN TEGEN EEN BREED SPECTRUM AAN VIRUSSEN

Om te begrijpen hoe dit natuurlijke antivirale middel voor bijna iedereen met [...]

Lees Meer
VAN DE VELE NATUURLIJKE ANTIVIRALE MIDDELEN ZOU OLIJFBLAD HET BESTE KUNNEN ZIJN

Er zijn veel voedingsmiddelen en kruidenextracten die uitstekende natuurlijke antivirale middelen zijn, [...]

Lees Meer
OLIJFBLAD is een natuurlijke antibacteriële stof met verstrekkende voordelen

Het natuurlijke antibacteriële olijfblad heeft zich bewezen in een breed scala aan [...]

Lees Meer
DE NATUURLIJKE SCHIMMELWERENDE EIGENSCHAPPEN VAN OLIJFBLAD

Natuurlijke antischimmelbehandelingen worden steeds belangrijker naarmate gisten en schimmels steeds meer resistent [...]

Lees Meer
NATUURLIJKE ANTISCHIMMEL – en andere casussen van gebruikers van olijfblad

We hebben in de loop der jaren hartverwarmende feedback gekregen over het [...]

Lees Meer

Voor Consumenten

antibacterieel, antischimmel, ontstekingsremmend, antimicrobieel, antioxidant, antiseptisch, antiviraal, samentrekkend, cardiotonisch, hypoglycemisch, hypolipidemisch, hypotensief, immunostimulerend, ontstekingsmodulerend, lipotroop, vaatverwijdend.

Bestel nu

Voor Professionals

Olijfblad in uw praktijk.
Er is overvloedig onderzoek gedaan om te ontdekken wat de verschillende flavonoïden in olijfbladeren kunnen doen, en duizenden jaren van gebruik tonen hun veiligheid en werkzaamheid aan.

Stuur Email

Voor Wederverkopers

Heb je zelf een winkel met natuurlijke gezondheidsproducten en wil je olijfblad gaan aanbieden aan je klanten? Meldt je dan aan als wederverkoper. Je ontvangt een inkoopkorting op alle producten en je ontvangt alle informatie die je nodig hebt.

Klik hier

Voor food&health bloggers

Heb jij een foodblog, youtube kanaal of Tik Tok Channel waar je praat over voeding, welzijn en gezondheid? Als je een goed oog voor de camera hebt, minstens 5.000 volgers op elk sociaal kanaal, dan horen we graag van je! Neem contact met ons op

Klik hier