Een passie voor olijfolie

Nestor Olijfolie begon met een liefde, een passie – misschien zelfs een obsessie – met olijfolie. Nadat we in de Griekse Peleponesse hadden gewoond en rondgereisd en deel hadden genomen aan de heerlijke keukens van de regio, elk met behulp van grote hoeveelheden lokaal geproduceerde extra vierge olijfolie, realiseerden we ons dat er een enorm tekort was aan kwaliteitsolijfolie in de wereld, vooral olie gemaakt van de Koroneiki-olijven.

We geven er de voorkeur aan dat het een met gras begroeide, peperige Koroneiki uit de Navarino Bay Area is, de perfecte olijfolie speciaal voor jou.

Consumenten informeren

Hoewel de kennis die we hebben over goede olijfolie elk jaar groeit, is er nog een lange weg te gaan om zowel kopers als consumenten voor te lichten om op zoek te gaan naar prachtig fruitige, echte extra vierge olijfolie van hogere kwaliteit.

Bovendien blijven consumenten die op zoek zijn naar een betere olijfolie in de war wanneer ze staren naar de brede selectie olijfoliën die hen in een winkel wordt aangeboden.

We denken dat we hierin een verschil kunnen maken.

The harvest of Nestor's olives

Weg met verwarring

Hier bij Nestor Olive Oil proberen we een einde te maken aan de verwarring door niet alleen een selectie van enkele van de beste olijfolie producenten ter wereld aan te bieden, maar ook om u de essentiële informatie te verstrekken die nodig is om de juiste olie te vinden voor u.

We zijn niet alleen een online winkel, maar een platform waar de olijfolie-importeur en -distributeur, zowel beginner als kenner, hun kennis over EVOO kunnen uitbreiden.

Biedt het beste voor iedereen

Wij zorgen ervoor dat het gebeurt.
We werken altijd zo dat de eindklant in alle opzichten tevreden is en uw bedrijf zich alleen maar hoeft te focussen op marketing.

Als producenten en verpakkers willen wij uw ideale partner zijn. We zijn in staat om volledige technische ondersteuning te bieden; ontwerp en productie van labels, overcaps, sleeves, blikken, bag in the box, etc.

En omdat we rechtstreeks bij onze lokale producenten en leveranciers betrekken, zijn we in staat om concurrerende prijzen te realiseren en onnodige extra kosten te elimineren.

De beste olijfolie selecteren

Niet alleen werd elke partij olijfolie persoonlijk gekozen vanwege de uitstekende kwaliteit, smaak en aroma’s, maar ook vanwege de toewijding en innovatie van de producenten die achter hun producten staan.

Om deze reden bezoeken we de gepassioneerde producenten achter de olie. Ze leiden ons door hun olijfgaarden en delen de geschiedenis van hun bedrijf en passie voor olijfolie; we observeren hun nauwgezette productiemethoden van oogst tot pers; en natuurlijk proeven we hun versgeperste olijfolie terwijl die uit de kraan stroomt, en genieten we van het eindresultaat van hun harde werk.