PRAKTISCHE TOEPASSING VAN DE VOORDELEN VAN OLIJFBLAD

Hieronder vindt u een lijst met typische alledaagse situaties waarin de voordelen van olijfblad het gemakkelijkst en nuttigst worden toegepast. Dit omvat niet de gevallen waarin olijfblad extract door een arts zou worden voorgeschreven als onderdeel van een genezingsprotocol voor ernstige ziektetoestanden.

 • Openbare plaatsen
  Versterk de immuniteit voordat u een “risicovolle omgeving” betreedt, zoals openbaar vervoer, musea, kantoren met airconditioning of klaslokalen wanneer verkoudheid of buikgriep de ronde doet.Geweldig voor uw kinderen als ze op schoolreisjes gaan en geruststellend voor ouders.
 • Belangrijke evenementenZorg voor een goede gezondheid voorafgaand aan belangrijke spreek-/zangbijeenkomsten, examens, atletiek- of andere evenementen.

  Een belangrijke aanstaande gebeurtenis in het leven gaat vaak gepaard met stress en angst die zijn tol eisen van het immuunsysteem. Het nemen van olijfblad voor een paar dagen ervoor en erna zal je helpen over te halen.

 • Intensief sportenSporters overdrijven het vaak tijdens het trainen voor een evenement. Voor of net na de training ingenomen, kunnen de voordelen van olijfbladeren het verschil betekenen tussen verkouden worden of in topconditie blijven.
 • StressTijdens of na tijden van stress of verdriet wordt de immuniteit verlaagd. Olijfblad extract helpt door het immuunsysteem te ondersteunen en olijfblad thee heeft een kalmerend effect.
 • Herstel Na een chirurgische ingreep of intensieve therapie zoals bestraling of chemotherapie is men bijzonder kwetsbaar voor opportunistische infecties.

  Hoewel u zonder medeweten van uw arts nooit olijfbladextract aan voorgeschreven medicatie mag toevoegen, vooral hart- en diabetesmedicatie , kan het bij een onderhoudsdosering erg nuttig zijn om weerstand te bieden aan ziekten terwijl uw immuunsysteem en gezondheid herstellen.

  Het kan effectief zijn tegen superbacteriën die worden aangetroffen in ziekenhuizen die resistent zijn tegen veel voorkomende antibiotica.

 • Ziekenhuizen bezoekenZorgeloos op bezoek bij anderen in het ziekenhuis. Ik minimaliseer het risico voor mezelf en mijn gezin door te profiteren van de olijfblad voordelen van preventie bij het bezoeken van ziekenhuizen.
 • Reizen/uit etenVoorkom reizigersdiarree en maagklachten na het eten van “verdacht voedsel” in het buitenland of in het plaatselijke visrestaurant.

  Dit is een van de geweldige voordelen van olijfblad die een mogelijk verwoeste avond kan redden.

  Heb je ooit buiten de deur gegeten en voelde je je daarna misselijk van eten dat ver voorbij de houdbaarheidsdatum was?

  Een scheutje sterke olijfbladtinctuur kan het probleem meestal oplossen en u bijna onmiddellijk een beter gevoel geven.

 • “Nip it in the bud”Verkoudheid of een andere infectie op komst? – krassende keel, post-neusdruppel, hoofdpijn, vermoeidheid? Een arts kan in dit stadium niet helpen.

  Olijfblad kan het meestal stoppen en bespaart je dagenlang ongemak.

  Als er een infectie optreedt, is deze normaal gesproken milder en veel eerder voorbij.

  Omdat olijfblad de belasting van uw immuunsysteem de hele tijd heeft verminderd, voelt u zich daarna weinig of geen vermoeidheid – nog een van de beste voordelen van olijfblad.

 • Moe?Geef jezelf een olijfbladextract-boost als je gewoon niet jezelf bent en je energieniveau laag is.

  Ons immuunsysteem werkt de hele tijd. We zijn ons niet bewust van de meeste aanvallen die het afweert, en elk gevecht kost energie.

  Een van de beste voordelen van olijfblad extract is dat het niet specifiek is voor een paar insecten.

  Onderzoek heeft aangetoond dat het een breed scala aan microben blokkeert, dus zelfs als het te vroeg is om te zeggen welke je hebt, kun je veilig olijfblad nemen om de dag te winnen.

 • Vakantie!Buffer uw vakantie tegen die vervelende dingen die geen dokter rechtvaardigen.

  Trouwens, wil je echt een “muti man” bezoeken in het donkerste Afrika?

  Niet veel kan een vakantie zo verpesten als een ziek kind. Afgezien van het beperken van de buitentijd, wie wil er tv kijken in Parijs?

  Als gezin drinken we veel water, maar zelfs het drinken van veilig water in het buitenland kan je een vreemd gevoel geven. Een paar druppels olijfbladtinctuur in het water maakt het op de een of andere manier smakelijk en voegt een element van geruststelling toe.

 • Pandemische angstNeem olijfbladextract als er een pandemische angst is en je je bloedbaan wilt vullen met een natuurlijke virus-/bacterieblaster die voor zo ongeveer alles effectief is.

  Vogelgriep, Mexicaanse griep, Hong Kong griep… Elke paar jaar verrast een nieuw virus de wereld, het ene al gevaarlijker dan het andere. Sommige hebben het potentieel om te muteren en wijdverbreide vernietiging te veroorzaken, terwijl andere mogelijk minder gevaarlijk zijn dan de vaccins die haastig zijn voorbereid om ze te voorkomen.

  Het is geruststellend en verantwoordelijk om olijfbladextract en andere natuurlijke antivirale middelen en supplementen bij de hand te hebben. Als het nodig is, kunt u ze gebruiken om de meeste virale aanvallen af ​​te weren en uzelf en uw kinderen de beste overlevingskans te geven.

  Ik zou in deze situatie nooit zonder zijn.

 • Versnel het herstel en verminder de daaropvolgende vermoeidheid als u hoest, verkouden bent of keelpijn heeft.

 

DISCLAIMER: 

De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact