VAN DE VELE NATUURLIJKE ANTIVIRALE MIDDELEN ZOU OLIJFBLAD HET BESTE KUNNEN ZIJN

OLIJFBLAD_pot_2500

Er zijn veel voedingsmiddelen en kruidenextracten die uitstekende natuurlijke antivirale middelen zijn, en waarschijnlijk zijn er nog veel meer onbekend.

Knoflook, uien, grapefruitzaadextract, olie van oregano komen allemaal voor de geest met een aantal krachtige eigenschappen. Hoewel de soorten van het voedseltype goed zijn om regelmatig te eten, zijn er momenten waarop meer vuurkracht nodig is.

Olijfblad heeft een combinatie van belangrijke eigenschappen waar weinig of geen van de andere natuurlijke antivirale middelen aan kunnen tippen.

Hieronder staan ​​er enkele.

 • Breed spectrum veelzijdigheid
  Virale infecties veroorzaken vaak slecht gedefinieerde koortsen die niet kunnen worden vastgesteld, diarree of andere gewoonlijk kortdurende ziekten, evenals de voor de hand liggende verkoudheid en griep.
  Olijfblad verzwakt of vernietigt de meeste, zo niet alle.
  Olijfblad is een van de belangrijkste natuurlijke remedies voor herpes (alle soorten) en sommige patiënten hebben beweerd dat het even effectief is als het veelgebruikte recept geneesmiddel.
  Iedereen die op zoek is naar natuurlijke remedies voor gordelroos of een natuurlijke remedie voor herpes, zou Olijfblad moeten overwegen.

  Sommige virale ziekten zijn niet te voorkomen of te behandelen met farmaceutische medicijnen, bijvoorbeeld het Coxsackie-virus, polio en sommige herpesvirussen zoals Epstein Barr. Een verbinding (calcium elenolaat) afgeleid van olijfblad in laboratoriumtests vernietigde al deze.

 • Gemak
  Olijfblad Extract is een van de beste natuurlijke verkoudheids- en griepremedies die je in je keukenkastje kunt bewaren.
  De tincturen zijn ongeveer 5 jaar houdbaar en de capsules ongeveer 2 jaar en hoeven niet speciaal bewaard te worden, behalve dat ze buiten direct zonlicht en bij kamertemperatuur bewaard moeten worden.
  Ze zijn gemakkelijk in te nemen, idealiter met een beetje water en als natuurlijke antivirale middelen (voedingssupplementen) hebben ze geen recept nodig.

 • effectiviteit
  Als je een antiviraal middel nodig hebt, heb je het snel nodig en moet het bijna onmiddellijk werken.
  Virussen vermenigvuldigen zich snel en beschadigen in korte tijd een groot aantal cellen.

  Olijfbladeren werken snel. Normaal gesproken merkt u binnen enkele uren na de eerste paar doses een dof worden van de symptomen. Dit heb ik vooral gemerkt bij het gebruik van een goede tinctuur als natuurlijk middel tegen verkoudheid of tegen de ‘griep’.
  Op dag 3-4, wanneer er een grote vermindering van de symptomen is, is het risico nu vergeten de volgende paar doses in te nemen – u voelt zich zoveel beter!
  Nu vergeten is een grote fout, en je zult beseffen hoeveel het olijfblad aan het doen was toen zijn activiteit afnam en de resterende virussen zich weer kunnen vermenigvuldigen en de infectie wraakzuchtig terugkeert. Het duurt nu langer om er vanaf te komen.

  Ga ongeveer 3-4 dagen door nadat je je weer helemaal goed voelt om er zeker van te zijn dat je het hebt verslagen.
  Als de infectie net begon toen u begon met doseren, zoals bij een jeukende keel en u het vroeg opving, heeft u misschien maar een paar doses nodig om het te stoppen.

 • Niet schadelijk voor gunstige darmbacteriën
  Olijfblad lijkt de pro-biotische bacteriën in de darm niet te beschadigen, een eigenschap die het onderscheidt van de meeste andere natuurlijke antivirale middelen.
  Dit is erg belangrijk om terugkerende infecties te voorkomen na het overwinnen van de eerste.

 • Veiligheid
  Het uitzonderlijke gebrek aan toxiciteit in zo’n krachtig antiviraal middel is een wonder op zich.
  U hoeft zich geen zorgen te maken over “het afronden van een kuur”. Start of stop met innemen zoals u wilt. Ziekteverwekkers kunnen al duizenden jaren niet muteren rond Olijfblad.

Tot slot, plus een kleine hint.

Olijfblad is naar mijn mening de eerste keuze in natuurlijke antivirale middelen. Het is niet alleen effectief in de overgrote meerderheid van de gevallen, het is gemakkelijk te gebruiken, op te bergen en uiterst veilig wanneer het wordt gebruikt zoals aangegeven. Het zal uw gezondheid later niet in gevaar brengen.

Hoewel een van de beste natuurlijke griepremedies en een geweldige natuurlijke verkoudheidsremedie, onthoud dat olijfblad geen pijnstiller is.

Als je besmet bent en pijnlijke symptomen hebt, verwacht dan niet dat de pijn meteen weggaat. Het zal geleidelijk gaan als de infectie is gestopt en het lichaam begint te genezen.

 

DISCLAIMER:  De informatie in dit artikel is alleen voor educatieve doeleinden, voor algemeen gezondheidsonderhoud en preventie, en is niet bedoeld om een ​​medische ziekte of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. De lezer neemt alle persoonlijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid op zich voor de toepassing van de informatie in dit artikel, en wordt geadviseerd om de hulp in te roepen van een arts of gediplomeerd zorgverlener als zijn of haar symptomen of toestand aanhouden of verergeren.

error: Content is protected !!
Contact Contact